Astrologie Vedica

Horoscop Februarie 2015

Astrologia vedica foloseste un alt tip de zodiac fata de cel folosit de astrologia occidentala, de aceea zodiile nu corespund in cele doua sisteme si implicit nici ascendentul. Poti folosi ca reper previziunile de mai jos in functie de perioada in care te-ai nascut mai ales daca nu iti cunosti ora nasterii. Pentru cei care isi cunosc ora nasterii si isi pot calcula ascendentul in sistemul vedic, pot folosi previziunile inclusiv pentru ascendent.
(Ascendentul vedic este cu aproximativ 24 de grade in urma fata de Ascendentul din sistemul clasic).
Pentru a calcula ascendentul vedic clik aici.

14 Aprilie – 14 Mai (Berbec) Distractii si cheltuieli, sau tendinta spre izolare, sunt cele doua influente extreme mai ales in a2a parte a lunii. Este indicat sa folositi timpul liber pentru autocunoastere deoarece intuitia este la cote maxime.

15 Mai - 14 Iunie (Taur) Surprizele pot veni din partea financiara, castiguri sau pierderi mari , depinde de calitatea asociatilor, prieteni sau frati mai mari.

15 Iunie - 15 Iulie (Gemeni) Sectorul profesional este foarte solicitant mai ales in partea a2a lunii. Prioritara totusi trebuie sa fie o metoda de relaxare mentala.

16 Iulie - 16 August (Rac) Influentele astrale favorizeaza studiul si calatoriile in locuri spirituale. O metoda de meditatie mai poate linisti zbuciumul sufletesc. Fortificati sistemul imunitar.

17 August - 16 Septembrie (Leu) Rabdarea si acceptarea trebuie sa fie motto-ul acestei luni. Influentele astrale sunt complicate pe sectorul financiar si profesional.

17 Septembrie - 16 Octombrie (Fecioara) Trebuie sa acordati atentie sanatatii si vitalitatii dvs pentru a putea face fata presiunilor din a2a parte a lunii in sectorul afacerilor (unde este cazul) sau casniciei.

17 Octombrie - 15 Noiembrie (Balanta) Atentie la tot ceea ce tine de bani, sanatate si profesie, dar si la starea de spirit a partenerului de viata. Evitati sa conduceti in a2a parte a lunii daca nu sunteti in parametri normali.

16 Noiembrie - 15 Decembrie (Scorpion) Acorzi atentie in principal copiilor, daca si-au facut temele si ce fac cu timpul lor liber. Altii isi doresc sa se indragosteasca. Influentele sunt complicate, dar se poate intampla sa apara si Cupidon.

16 Decembrie - 13 Ianuarie (Sagetator) Este un timp al platilor karmice. Pot aparea probleme legate de prieteni, bani, sanatate. Folositi-va intuitia sa faceti fata acestui val karmic care isi face prezenta pana in luna Iulie.

14 Ianuarie - 12 Februarie (Capricorn) Simti ca ai o forta mentala destul de mare, se pare ca ai descoperit niste secrete dar nu stii cum sa procedezi cu ele, te gandesti daca sa le faci publice sau nu.

13 Februarie - 13 Martie (Varsator) Ti-ai propus sa evoluezi profesional dar incearca sa faci fata fara compromisuri. Te poti descurca si singur(a) daca te reevaluezi.

14 Martie - 13 Aprilie (Pesti) Este o perioada plina de oportunitati dar si nivelul de stres va fi la cote mari si destul de greu de evitat. Invata o metoda de meditatie care sa iti mai goleasca periodic mintea de aglomeratia care se produce acolo, altfel devine periculos. Fii prudent(a) si foarte prezent(a) in trafic.





 


© 2024 - all rights reserved