Astrologie Vedica

Saptamana 28 martie – 3 aprilie 2011

Saptamana poate fi privita cu oarecare ingrijorare de astrologii vedici in special datorita noii configuratiei planetare care se formeaza in acest weekend cand nu mai putin de 6 planete devin conjuncte in semnul Pestilor (conform sistemului sideral).
In plus, acest sfarsit de saptamana este tensionat si datorita conjunctiei celor doua planete Marte si Uranus a caror influenta este greu de prevazut. De fapt energiile planetei Marte vor influenta actiunea lui Uranus pana in jurul datei de 2 Mai. In aceste conditii planeta revolutiilor, a schimbarilor bruste, a surprizelor este fortata sa actioneze.
Vis a vi de situatia actuala din Japonia se poate face un paralelism dintre pozitia planetelor in 6 august 1945, data la care a inceput unul din cele doua atacuri nucleare asupra Japoniei si situatia actuala. In august 1945 planeta Marte era conjuncta cu Uranus in zodie de pamant, respectiv Taur, in prezent planeta Marte devine conjuncta cu Uranus in Pesti in zodie de apa. Aceasta influenta nu este prea incurajatoare daca incercam sa facem o previziune a evenimentelor care se vor produce la centrala de la Fukushima.

Tot in aceasta saptamana, planeta Mercur face o serie de schimbari de pozitie destul de neobisnuite; pe data de 28 martie intra in Berbec, joi 31 martie devine retrograda iar sambata 2 aprilie se reintoarce in Pesti. Aceste miscari vor aduce dificultate in procesul de comunicare dintre oameni sau intelegere gresita a unor mesaje transmise ceea ce impune o serie de eforturi in plus pentru a ne face bine intelesi si a percepe corect ceea ce dorim sa receptionam.

In orice caz saptamana necesita multa rabdare, prudenta, focalizare mentala pe activitatile din momentul prezent iar luarea unor decizii importante ar trebui amanate.
Solicitarea este valabila la nivelul intregii planete dar este valabila si la nivel individual deoarece tendintele sunt spre producerea de evenimente extreme.
In aceste conditii toti ascendentii vor fi solicitati dar in special cei cu ascendent in: Leu, Balanta si Berbec.
Leu – tensiunea este pe casa a8a
Balanta – aglomerarea de planete este pe casa a6a
Berbec - conjunctia are loc pe casa a12a

Saptamana si perioada care urmeaza poate fi rezonabila pentru persoanele care manifesta o doza marita de intelepciune si mentin o stare de comuniune cu divinitatea prin rugaciune sau meditatie.

Saptamana 21 – 27 martie 2011

Perioada este sub influenta unei puternice si critice luni pline cand energiile astrale predispun spre orice gen de evenimente neasteptate.
Saptamana pare a fi una destul de aglomerata datorita trecerii planetei Venus in Varsator in data de 22 martie si a plantei Marte in Pesti vineri 25 martie, conform sistemului sideral.
Acest tranzit al planetei Marte va fi unul destul de dificil si periculos pana in jurul datei de 3 Mai deoarece incepand de vineri planeta Marte intra sub influenta directa a lui Uranus activand interactiunea Uranus – Saturn retrograd pe axa Pesti – Fecioara.
La nivel individual cei mai solicitati vor fi cei cu ascendentul in Pesti, Berbec, Leu si Balanta conform sistemului vedic.
Aglomerarea unui numar mare de planete in Pesti in perioada imediat urmatoare poate crea tensiune intre mase si sistemul politic si predispune in continuare spre miscari seismice mari la nivelul planetei inclusiv in Romania.
In aspectul sau pozitiv noua conjunctura astrala tinde spre a “trezi” constiinta unui numar mare de oameni dar din pacate aceasta trezire pare a fi in principal prin suferinta.
Cultivarea unei stari de toleranta, rabdare si imbunatatirea comunicarii ne poate ajuta sa tinem sub control o stare de agresivitate care tinde sa ne bantuie mai mult decat in mod normal.

 


© 2024 - all rights reserved