Astrologie Vedica

Horoscop - previziuni pentru 2010 bazate pe pozitia ASCENDENTULUI

horoscopImportant!

Inainte de a citi Horoscopul pe 2010 trebuie sa iti cunosti semnul zodiacal al ASCENDENTULUI.

Ascendentul reprezinta semnul zodiacal care a aparut pe directia est in localitatea in care te-ai nascut in momentul nasterii.
Aceste preziviuni reflecta carateristici generale pentru fiecare ascendent, caracteristici ce vor fi nuantate de pozitia planetelor in harta personala.
Ascendentul in Astrologia Vedica este plasat cu aproximativ 23 grade in urma fata de Ascendentul calculat prin metoda astrologiei clasice occidentale.


Pentru calculul ascendentului foloseste
HARTA ONLINE

Berbec (Mesha) berbec

Aveti nevoie de mai multa rabdare mai ales in prima parte a anului deoarece solutiile vor incepe sa apara incepand cu luna Mai. Atentie la starile de stress
deoarece aceastea va pot afecta zona pieptului si zona abdominala. Acest an predispuse spre calatorii lungi in strainatate sau pelerinaje spirituale.

Taur (Vrishabha) taur

O imbunatatire a starii financiare poate fi resimtita dupa luna Mai. Banii pot veni prin asociere cu prieteni sau frati mai mari dar asa cum vin tot asa ii puteti risipi. Deasemenea incercati sa cheltuiti pe lucrurile strict necesare. In unele cazuri pot aparea probleme legate de copii sau unii pot avea copii in acest an.
La capitolul sanatate trebuie sa acordati mai multa atentie modului in care va alimentati.

Gemeni (Mithuna) gemeni

Este absolut necesar sa va orientati spre un anumit gen de practica spirituala in 2010 pentru a va crea o stare de liniste mentala si sufleteasca. Acest lucru va poate scuti de probleme pe sistemul cardiac care pot aparea in perioada iulie – septembrie.
Problemele legate de bisness sau cele cu partenerul de viata se pot rezolva incepand cu primavara lui 2011.

back to top

Rac (Kartaka) rac

Un an destul de bun incepand cu luna Mai. Astrele predispun spre studiu, calatorii in zone indepartate si o apropiere de partea spirituala in special.
La capitolul sanatate atentie la sistemul respirator, zona abdominala si zona picioarelor.

Leu (Simha) leu

Saturn ramane in casa a2a a banilor in 2010 si 2011. Deci acordati mai mare atentie partii financiare si invatati sa ecomonisiti in aceasta perioada deoarece banii nu vin prea usor in 2010 si 2011.
La capitolul sanatate atentie la zona gatului, organele genitale externe si alimentatie.

Fecioara (Kanya) fecioara

Rabdarea, disciplina si responsabilitatea trebuie sa va caracterizeze in 2010 dar si in 2011 datorita planetei Saturn in ascendent in urmatorii 2 ani.
Posibil sa plecati in strainatate sau sa aveti mai multe contacte cu straini.
Mare atentie la capitolul sanatate in perioada iulie – septembrie. Feriti-va de accidente in zona capului in aceeasi perioada.

back to top

Balanta (Tula) balanta

Pentru cei cu ascendentul in balanta anul 2010 activeaza partea spirituala in principal.Vizite in locuri incarcate de spiritualitate, meditatie si rugaciune pot aduce liniste sufletului. In alte cazuri anul predispune spre schimbare de domiciliu.
La capitolul sanatate atentie la zona respiratorie.

Scorpion (Vrishchika) scorpion

Daca va doriti un copil anul 2010 poate sa vi-l faca cadou. Pentru cei cu acest ascendent anul 2010 este un an bun, mai dificila poate fi perioada iulie – septembrie la capitolul financiar sau in relatiile cu fratii mai mari sau cu prietenii.
In plus, atentie cum va alimentati in 2010 si 2011 deoarece o alimentatie gresita va pot crea probleme legate de intestinul gros.

Sagetator (Dhanus) sagetator

Multe conexiuni cu straini in 2010 si 2011. Posibil sa achizitionati o casa, un teren sau o masina dupa luna Mai. In plus atentie la relatia cu partenerul de viata si la capitolul afaceri deoarece aici sunt o serie de blocaje.
Daca sunteti de sex feminin faceti un consult ginecologic in 2010.

back to top

Capricorn (Makara) capricorn

Studii, calatorii la distante mari si preocupari de natura spirituala in 2010 si 2011. Incepand cu luna Mai, banii pot veni prin asociere cu prieteni sau fratii mai mari.
La capitolul sanatate atentie la zona abdominala.

Varsator (Kumbha) varsator

Pentru ascendent in varsator anul 2010 aduce prosperitate materiala in special incepand cu luna Mai dar nu prosperiatate din asocieri. Protejati-va totusi si sanatatea pentru a nu fi nevoit sa cheltuiti aceste venituri la medici.

Pesti (Meena) pesti

Persoanele cu ascendentul in Pesti par a fi cele mai favorizate cu Jupiter in ascendent in 2010. Posibil sa fixati o relatie personala sau de business in acest an. Studiati, calatoriti si evoluati in 2010. In plus, stati destul de bine si la capitolul sanatate.

back to top

 


© 2024 - all rights reserved